Lapsevanem

Päeva tip: Vii ennast ka päriselt laste õigustega kurssi!

Kas oled tutvunud sellega? Ei? Siis soovitame seda teha nüüd.
ÜRO lapse õiguste konventsioonis kirja pandud õigused kuuluvad igale kuni 18-aastasele lapsele ja noorele inimesele kogu maailmas, hoolimata tema välimusest, nahavärvist, soost, emakeelest, uskumustest ja arvamustest ning rahvusest.
Ole kursis oma lapse õigustega.
 

1 Comment

  1. Lapsel on sõnavabadus; see sisaldab vabadust riigipiiridest sõltumata suuliselt, kirjalikult või trükis, kunsti vormis või mõnel muul, lapse enda valitud viisil, taotleda, vastu võtta ja edasi anda informatsiooni ning igasuguseid ideid.
    Nõustun .Olen näinud niipalju perekondi kus lapsel ei lubatagi ennast väljendada.kui lapselt midagi küsida siis laps ei saa suudki lahti ja ema juba hakkab vastama.Lisaks sellele kui laps tuleb miskit rääkima siis vanemad ütlevad olekuss mine mängima. :S
    Ei meeldi mulle kui lapsele nii öeldakse laps ei julgegi oma arvamust tulevikus enam avaldada kuna kogu lapseplv on tema vaikima sunnitud ja maha tehtud!
    Artikkel 34 : Just eile õhtul vaatasin explorerilt mingit dok filmi.Sektimõrvar vms.Saade räägis Rick Rodriguesest, ususekti Jumala Lapsed rajaja pojast. Sekt sai 1960ndatel tuntuks vaba armastuse äärmusliku vormi propageerimisega.
    väga kurb oli kuulata mida kõike tehti lastega seal sektis :S Vägapaljud tegid enesetappe kuna nad ei osanud enam elada.
    Võiksingi siia kirjutama jääda aga üksi pole just meeldiv vestelda 😀
    Igatahes soovitan kõigil seda artiklit lugeda!

Write A Comment