Blogi

Ainult isadele lugemiseks – kuidas poega saada…

On mehi, kes tahavad endale nii väga poega, et ei tea, mida selle nimel ette võtta. On isegi mehi, kes käituvad poja saamise nimel üsna rumalasti. Kui kellelgi tuleks näiteks pähe korraldada konkurss „Maailma kõige haisvam mees“, võidaks selle ehk indialane Kailash Singh Varanasist. See mees keeldub juba 37 aastat ennast pesemast ja pügamast, sest tahab nii väga saada poega. Tema guru ütles nimelt talle, et ainult nii saadab jumal Šiva talle poja.
Kailash karjatab iga päev lehmi 47-kraadises kuumuses ning need nn „tulevannid“ ongi tema igapäevane puhastusrituaal. Igal õhtul suitsetab Kailash marihuaanat, palvetab Šiva poole ja tantsib ümber tule. Otsuse mitte end pesta ja nii poja sünnile kaasa aidata võttis mees vastu praktiliselt kohe pärast pulmi ning mitte miski pole suutnud teda oma lubadusest kõrvale kalduma. Isegi abikaasa palvetele jäävad mehe kõrvad kurdiks. Kailashi abikaasa on proovinud mehe ümberveenmiseks päris mitmeid meetodeid: palunud teda, proovinud meest vägisi pesta, ähvardanud, et loobub mehega magamisest. Mitte miski pole aidanud.

Nüüdseks on näha, et jumal Šival on väga omapärane huumorimeel – Kailash on tänaseks päevaks seitsme tütre isa. Mitte ühtegi poega kõige selle suure vaeva peale!
Kailashi abikaasa ütles mehe kohta, et too olevat lubanud pigem surra kui ennast pesema hakata. Ainult poja sünd suutvat meest veel puhtusest lugu pidama panna.
Kailashi kõige noorem tütar, kes sai 16-aastaseks, sõnas aga, et eakaaslaste hulgas on tema isa populaarne selle ebatavalise käitumise tõttu ning paljud on tahtnud teda ka isiklikult näha. Tütar ütles ka, et varem oli ta isa peale pahanegi olnud, kuid ei näe sellel suuremat mõtet, sest niikuinii see mees ei tagane kord endale pähe võetud otsusest. Kailash ise ütleb, et ei hakka end kunagi pesema, kuna tal poega pole. Mingi lootus siiski on: kui Kailash sureb ja taas maale ilmub kellegi teise nahas, siis ilmselt on ta sunnitud oma lubadusest taganema. Millegipärast on emadel kombeks oma imikuid ikka pesta.
Allikas: Internet
Mida oled sina, armas lugeja, poja saamise nimel ette võtnud?

1 Comment

  1. Kaarel Veike

    Mina pole üldse midagi ette võtnud, sest lapse sugu pole nii tähtis, kui lapse tervis. Samas olen rõõmus, et mul poeg sündis varem. See aitab mul tulevikus igasugused “boyfrienid” tütrest eemal hoida. Mul endal selles vanuses pole enam väga soliidne võidelda noorte nolkidega, kuid pojal see-eest vägagi oleks see vägagi väärikas amet. Oi, kuidas üldse ei oota seda teismeiga…

Write A Comment