Lapsevanem

Ideed isadele emadepäevaks

Kingi naisele ilus emadepäev!

Sa tõesti tahad, et su naine teaks, kui palju sa teda hindad emana ja naisena? Sa tahaksid seda kuidagi näidata, kuid sul puuduvad oskused midagi originaalset ise valmistada või meisterdada?
Kui see jutt käib sinu kohta, siis ära muretse! Sa võid võimaldada talle siiski parima emadepäeva.
Valmista talle ette mõnus vahuvann: süüta küünlad, pane lõõgastavat muusikat ja hoia lapsed tegevuses (näiteks, võimalusel osta neile uus dvd-plaat, mida vaadata). See lubab emal nautida natuke vaikust ja rahulikku kvaliteetaega koduses spaas!

Serveeri õhtusöök küünlavalgel. Isegi kui see on lihtne õhtusöök. Žest, kui selline laseb tal tunda ennast nii nagu oli siis, kui te alles kurameerima hakkasite. Kui sa ei oska süüa teha, siis võid tellida ka teie ühisest lemmikrestoranist. Oluline on tahe luua romantiline ja mõnus õhkkond.
Kingi lilli, kuid ole originaalne ja ära osta ainult kimp roose. See on igav. Sa võid segada roosid koos kallade või liiliate või tulpidega. Anna kimbule teistsugune välimus kui sa tavaliselt oled harjunud. Sa võid seda teha ka ise, kodus olles, või võid paluda abi lilleseadjalt.
Organiseeri lõuna. Üllata teda lõunase kohtinguga tema parimate sõbrannadega. Kaasa ideesse ka oma sõbrad, et nemadki saaksid valmistada üllatuse oma abikaasadele. Isad saavad jääda lapsi hoidma, kasvõi teha seda koos olles ning mõnusalt pargis aega veetes.
Tee ise kõik vajalikud reserveeringud, usu, ta on sulle väga tänulik, et saab veeta aeg koos oma sõpradega ja hiljem kvaliteetaega koos oma perega.
Kui Sul on vahvad ideed ka endal olemas, siis jaga kindlasti oma mõtteid siin ka teistele isadele. Kõik emad väärivad parimat Emadepäeva!
 Allikas:Parents.com


Write A Comment