Beebi

Millised mänguasjad sobivad viie- kuni üheksakuusele beebile?

Viiekuusele sobivad:
Selles vanuses laps haarab eseme kätte ja topib suhu, seega on kõige targem talle ainult mänguasju pakkuda. Algajad lapsevanemad ei oska alati ette näha probleeme, mis võivad tekkida, kui lapsed muude esemetega ( näiteks võtmetega, mis beebidele väga meeldivad) mängivad.
Mänguasjade valmistajad peavad lähtuma rangetest ohutusnõuetest ning kui laps leiab kasvõi ühe võimaluse enda vigastamiseks, eemaldatakse tootmisest ja kutsutakse tagasi müügilettidelt.
Viie-kuni seitsmekuused
Selles vanuses peavad olema mänguasjad huvitavad suhu pista. Neid võib olla erineva pinnaga, kuid kõigil neil peaks olema pehmeid osi, mida oleks mugav näsida.
Kuue- kuni kaheksakuused
Laps tunneb kõige enam rõõmu asjadest, millega saab midagi taguda. Seitsme-kaheksakuusele võib muretseda mängulaua, mille peal on erinevaid asju vajutamiseks, torkimiseks ja keeramiseks ning erinevaid pindu katsumiseks.
Üheksakuused
Talle pakuks huvi miski, millel on nupud, kettad või augud, kuhu midagi peita saab. Eriti arendavad on kujundite sorteerimise alus, kettaga telefon ja üksteise sisse mahtuvad torniklotsid.

Write A Comment