Lapsevanem

Neli müüti isaks saamise kohta

Neli müüti isaks saamise kohta

Müüt nr 1: Last nähes tabab sind armastus esimest silmapilgust
Tõde
: Kõik räägivad, et üks pilk oma pisikesele ja sa oledki armunud, kuid tegelikult võib see aega võtta.
Teinekord võib sind tabada hoopiski tundetus või hirm eesseisvate muutuste ees. Leia keegi, kellega oma tunnetest avameelselt rääkida ja pea meeles, et sul on piisavalt aega oma beebit tundma ja armastama õppida.
Müüt nr 2: Sa ei saa mähkmete vahetamise ega lapse toitmisega hakkama
Tõde
: Tule maapeale! Tänapäeva moodne isa suudab teha kõike, mida ta vaid tahab – selle hulka kuulub ka lapse piima soojendamine ja mustade mähkmete vahetamine. Lapse kasvatamine on meeskonnatöö ja see õnnestub kõige paremini teineteist toetades. Ära karda kaasa lüüa ja oma kaaslast selles aidata.
Müüt nr 1: Last nähes tabab sind armastus esimest silmapilgust

Müüt nr 3: Te ei seksi enam kunagi
Tõde
: Seksite küll ja kohe kindlasti! Lapse saamine on suur muutus, mis võib küll mõjutada ka teie seksielu, sest sünnitusest toibumine võtab aega ja partner ei pruugi kohe seksiks valmis olla. Ole kannatlik ja proovi teda mõista. Võtke vastu sõbra või sugulase pakkumine mõnel õhtul last hoida ja leidke teineteise jaoks aega. Seks ei ole ainuke intiimsuse vorm: ka kallistamise ja suudlemisega saab hellust jagada.
Müüt nr 4: Sa muutud oma isaks
Tõde
: Sina oled sina. Kui su lapsepõlv polnud just kõige roosilisem, on täiesti loomulik karta oma vanemate vigade kordamist. See kartus ei pruugi aga halb olla, sest muretsemine näitab sinu soovi ja sihikindlust sarnaseid vigu korrata. Võttes endale eeskujuks kellegi teise, võid saada heaks isaks. Kõik teevad vigu ja ükski isa pole täiuslik.

Write A Comment