Ohutus

Kuidas on tagatud massaaživanni ohutus?

Turvalises vannis välistab veetaseme andur

Vesi ja elekter ei ole parimad sõbrad. Turvalise lõõgastuskogemuse saamiseks on loogiline, et kaasaegsed massaaživannid varustatakse tõhusa ohutuspaketiga.
Turvalises vannis välistab veetaseme andur AS Balteco turundusdirektor Merje Seina sõnul halogeenvalgustuse sisselülitamise ja pumpade käivitamise tühjas vannis. See on oluline eelkõige väikelaste ohutuse seisukohast, kaitstes samas ka vanni massaažiseadmeid endid.
Kui lapsed mänguhoos näiteks uudishimust vanninuppe vajutavad, peab lapsevanem olema veendunud, et äsja soetatud vanni ohutuspakett ei lubaks veemassaažil enne vanni täitumist piisava hulga veega üldse käivituda.
Vannide veemassaažisüsteem töötab põhimõttel, et massaažipump võtab vanni siseseinale paigaldatud veevõtja kaudu vett ning pumpab selle mõõdukal survel läbi massaažidüüside vanni tagasi.
Massaaživanni veevõtutorustiku ohutusklapp on mõeldud selleks, et veevõtja ummistumisel lõpetaks pump koheselt vannist vee võtmise, tagades ohutuse nii inimesele kui ka seadmetele endile.
Kui hakkate soetama koju massaaživanni, ärge peljake küsida müüjalt või tootjalt, milleks mingi funktsioon on loodud ja kuidas seda on arendatud, milliseid materjale on kasutatud ning kas on mõeldud ka ohutusele, soovitab Sein.
Kindlasti tuleks müüjalt küsida lisamaanduse kohta ning paluda demonstreerida ka teisi funktsioone, mis kaitsevad inimesi vanni kasutamise ajal ning tagavad efektiivse veemassaaži.
Allikas: Tarbija24.ee

Write A Comment