Ole foorumis asjalik ja abivalmis ning võida kvaliteetne lastevoodi!

18 juuni 2015 Kaarel Veike 0

Nupsu loosib välja auhinna nende kasutajate vahel, kes aprillis annavad foorum.nupsu.ee aadressil sisukaid ja kasulikke vastuseid. Vastuseid saavad hinnata teised Nupsu kasutajad ning Nupsu meeskond. NB! Vastused ei pea olema raketiteadus, vaid pigem lihtsad ja arusaadavad ning abistavat informatsiooni pakkuvad. Jagage oma kogemusi ja teadmisi ning võitke põnev lapsevoodi STEP, mida saab kasutada juba beebieast peale. Hiljem see sobib ka lasteaialapsele ja algklasside õpilasele kasutamiseks. Vaata pildilt! NB! Kõik foorumisse vastama: foorum.nupsu.ee/

VN:F [1.9.22_1171]
VN:F [1.9.22_1171]

Kommentaarid puuduvad

Postita kommentaar

Tead kedagi, kes võiks osata vastata? Jaga linki emaili teel või kasuta Twitterit või Facebooki!

Facebook